قوانین و مقررات
-
راهنمای گام دوم مبارزه با کووید-19 کرونا ویروس فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار در مکان های طبخ، فرآوری و عرضه مواد غذاییفاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت در محیط کار و در محیط های اداری راهنمای گام دوم مبارزه با کووید-19( کرونا ویروس) فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار در مکان های طبخ، فرآوری و عرضه مواد غذایی (رستوران، چلوکبابی، سلف سرویس، تاالر پذیرایی،5 از 1 رایموجود
-
قوانین و مقررات گمرکی، صادرات و واردات کالا و خدمات و مقررات مربوط به ورود و خروج مسافرمقررات گمرکی در هر کشور متفاوت است. صادرات، واردات، حقوق مسافر، مقررات خروج و ورود مسافر در خصوص کالاهای همراه مسافر از مهمترین نیازهای دانستته های یک مسافر و در خصوص شرایط و مقررات ورود و خروج می باشد.5 از 1 رای22,000 9,000 تومان